scales-of-justice-art-movie-258601813

De ce sa aleg

Insolventa

Activitatea noastră în insolvență a plecat de la client. De la cerințele sale. Indiferent cât de vastă este  specializarea, clientul vine întotdeauna cu ceva nou.

În domeniul insolvenței, lichidării și reorganizării judiciare, am luat în considerare toate aspectele activității debitorilor și am pus accent pe identificarea zonelor cu potențial real de restructurare în condiții de profitabilitate.

Pentru clienții noștri concepem și elaborăm cererile pentru deschiderea procedurii de insolvență, faliment sau reorganizare judiciară. Oferim asistență pentru anularea actelor frauduloase și pentru conceperea cererilor creditorilor. Acordăm asistență indiferent de poziția clienților (administratori, lichidatori judiciari, creditori, debitori, beneficiari colaterali) și pe toată durata procedurii de reorganizare judiciară, lichidare sau de restructurare.

O dimensiune importantă a activității Law assessment este preluarea societăților aflate în procedura de reorganizare și faliment, o activitate complexă de nișă în care interferează mai multe domenii ale dreptului. Servicii personalizate.

Dreptul societar

Succesul societăților comerciale depinde de strategie, organizare și aplicarea planurilor de management. Managerul unei companii dorește rezultate imediate. Unul dintre credo-urile noastre este salvarea timpului clientului și astfel se formează o convergență de interese între client și avocat.Suntem pregătiți să oferim o paletă extinsă de servicii juridice în domeniul comercial care asigură succesul societăților pe tot parcursul activității lor. De fapt, asta căutam. Succesul. Descoperim și obținem succesul.

Acordăm asistență juridică privind activitățile societăților comerciale: înființări, fuziuni, dizolvări și lichidări. Oferim consultanță în vederea înființării unei societăți comerciale, servicii de redactare a actelor constitutive și de înregistrare a acestora la instituțiile competente. De asemenea, serviciile noastre includ obținerea de autorizații necesare înființării și funcționarii societăților comerciale și amendarea actelor constitutive.

Serviciile de asistență juridică presupun și administrarea societății, conceperea contractului de management al societății, participarea și sprijinul logistic acordat la adunarea generală a asociaților și la consiliul de administrație. Pe scurt- administrare judicioasă.

Litigii comerciale și arbitraj comercial

Intuiția este un instrument absolut necesar profesiei de avocat. Nu vrem să scriem istorie. Ba poate că da, numai că ne dorim s-o scrie clientul. Noi îi oferim stiloul. Experiența în litigii comerciale și arbitraj comercial este un bonus de care beneficiază toți clienții noștri, fie că vorbim despre soluții propuse instanțelor judecătorești, fie instanțelor arbitrale.

Cauzele instrumentate în fața instanțelor din România, inclusiv în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție și a Curții Constituționale, acoperă cele mai variate domenii ale dreptului, de la procedura insolvenței, la litigii comerciale sau litigii provenite din raporturi civile, privind dreptul de proprietate, dreptul familiei, asistență sau reprezentare în cadrul executării silite, la contencios administrativ și fiscal, urbanism și dreptul construcțiilor, drept penal și până la dreptul asigurărilor. A învinge este un verb care ne place. Rostește-l.
Într-o cursă, învingătorul nu este cel guraliv. Este cel eficient. Experiența și succesele noastre în ceea ce privește litigiile ne fac să credem că pornim ca favoriți în orice competiție. Vrem, nu vrem, alergăm în fiecare zi. Spre sau dinspre ceva. Câștigăm sau pierdem. Însă fiecare pas pe care îl facem este un uriaș salt pentru experiența echipei. Astfel, echipa noastră abordează cu succes probleme juridice variate și complexe, care își au originea în diverse domenii juridice interferate. Experiența vorbește.

Serviciile noastre

Exigența și expertiza profesională sunt atributele care au stat la baza formării şi consolidării echipei. Vrem să păstrăm aceste repere solide care au constituit factorii determinați în dobândirea prestigiului nostru profesional.
Structura echipei, atât sub aspect valoric, cât și numeric, contribuie la acordarea unor servicii de consultanță și reprezentare în litigii la cel mai înalt nivel calitativ.

Profesionalismul desăvârșit ni l-am dobândit prin autoperfecționare și proiecte dedicate.

Echipa  este recunoscută pentru diligența, responsabilitatea, disponibilitatea, eficiența, flexibilitatea și nu în ultimul rând, valoarea adăugată pe care o aduc fiecărui proiect.

Reputația echipei vine din consecvența cu care a transpus în realitate promisiunile și proiectele angajate.

Departamentele specializate de insolvență, drept societar, contencios administrativ şi fiscal, proprietate, piaţă de capital, dreptul muncii, achiziții și proiecte de infrastructură, protecţia consumatorului, dimensiunea integrată a serviciilor, au consolidat reputația noastră profesională.

Our specialization

INSOLVENŢĂ
PIAŢĂ DE CAPITAL
PROPRIETATE & DREPTURI REALE
DR. MUNCII

Servicii

 • CONTENCIOS & FISCAL

  Avem o bogată experiență privind litigiile izvorate din acte administrativ-fiscale, reprezentînd atât autoritățile administrative cât și petenții. Oferim consultanță la redactarea și înaintarea cererilor către autoritățile publice.

 • PROPRIETATE & DREPTURI REALE

  Adaptîndu-ne numărului ridicat de solicitări, oferim servicii de consultanță în domeniul imobiliar, precum și asistență juridică în tranzacții imobiliare: negociere și elaborare de contracte de vânzare-cumpărare de bunuri imobile, obținere de documentații cadastrale în raport cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, revendicare și constatare drept de proprietate, etc.

 • DR. MUNCII

  Acordăm consultanță și asistență juridică cu privire la redactarea, încheierea și încetarea contractelor individuale de muncă și a actelor adiționale.De asemenea, practica societății noastre include consultanță și asistență juridică în cazul negocierii și redactării contractelor colective de muncă.

 • DR. TRANSPORTURILOR

  Cu vaste cunoștințe asupra legislației internaționale și române din domeniul transporturilor, acordăm asistență firmelor de transport, elaborează și negociază contractele specifice (contract de navlosire, contract de expediție). De asemenea, avocații noștri oferă asistență și reprezentanță în cazul litigiilor provenite din conosamente sau din raporturile generate de contractele de transport, precum și în cazul altor incidente de transport, cum ar fi arestarea navelor.

 • PROPRIETATE INTELECTUALĂ

  Domeniul proprietății intelectuale este unul dintre cele mai dinamice, și nu doar din punct de juridic. Dar pe noi asta ne interesează, totuși…  aducem un plus de cunoaștere celor care doresc asistență în protecția drepturilor de proprietate intelectuală.